BejelentésDr. Kovács Gyula [KGyul@] honlapja
Dixi et salvavi animam meam!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Az új Be. többszörösen permutált címmutatója

Tisztelt Vezető Hölgyek és Urak, Kedves Kollégák!

 

Örömmel jelenthetem, hogy szerkesztésemben és kiadásomban, 2018. május hónap második felében megjelenik a büntetőeljárásról szóló 2017. évi XC. törvény, a 2018. július 1-jétől hatályba lépő új Be. többszörösen permutált címmutatója.

 

A százoldalas, a permutáció következtében több mint húszezer kifejezést tartalmazó kiadvány fogyasztói ára kedvezményesen 1000,- forint (plusz postaköltség), és már előrendelhető.

 

Munkám az új büntetőeljárási törvényben történő könnyebb tájékozódást hivatott szolgálni. A 2017. évi XC. törvény nem csupán egy újabb eljárási jogszabály: lényegesen több annál. A mennyiségi és minőségi változások miatt, ember legyen a talpán, aki eligazodik rajta (vagy benne). A címmutató – legalábbis nagyon remélem – ebben az „eligazodásban” lesz segítségére a jogalkalmazóknak, ideértve az „utca rendőrét” és a helyi nyomozó hatóság felderítőjét vagy bűnügyi vizsgálóját is.

 

A címmutató az új büntetőeljárási törvény részeit, fejezeteit és alcímeit többszörösen permutált formában, betűrendbe szedve tartalmazza. A permutáció során az a cél vezérelt, hogy a kettő, három vagy több szóból álló részek, fejezetek és alcímek minden tagjára külön-külön lehessen keresni.

 

A könnyebb áttekinthetőség érdekében a címmutató elején az új Be. részeit és fejezeteit sorszám szerint feltüntettem. A regiszterbe történő rendezés miatt a részek, fejezetek és alcímek elején levő névelőket elhagytam, valamint nem használtam mondat eleji nagy kezdőbetűket sem. A címmutató A5-ös méretben lát napvilágot, így a szó primer értelmében zsebkönyvként is használható.

 

Az előrendelés – a szokásos módon – e-mailben és levélben (postai úton) lehetséges. Az 1000,- forintos kedvezményes fogyasztói ár (plusz postaköltség: egy példánynál 385,- forint, kettő vagy három példánynál 660,- forint, négy példánytól 1530,- forint) – függetlenül az idő közbeni megjelenéstől – a 2018. május 31-ig megrendelt könyvekre érvényes. Ezt követően a kiadvány bruttó 1200,- forintba kerül. A kérdéses összeget a K&H Banknál vezetett 10400157–82505648–50561014 folyószámlára szíveskedjenek utalni. Budapesten (kőbányai és pestújhelyi átadóponton) van mód a személyes átvételre is. Ez utóbbi esetben postaköltség nincs, és készpénzzel is lehet fizetni. Számlaképes vagyok.

 

Amennyiben a 2013. július 1-jén hatályba lépett (ugyancsak szerkesztésemben és kiadásomban megjelent) új Btk. címmutatója annak idején hasznosnak bizonyult (szép számmal voltak erre utaló visszajelzések), úgy az új Be. címmutatója, szinte nélkülözhetetlen lesz a bűnügyi nyomozáshoz, illetve a széles értelemben vett rendőri munkához. Jómagam, ebben bizakodom…

 

Jó szívvel és tisztelettel ajánlom ezt a könyvecskét minden jogalkalmazónak (különösen a bűnügyi munkát végző rendőröknek és a vámnyomozóknak), valamint a rendészeti tanintézetek hallgatóinak. Kérem, fogadják szeretettel, és kívánom, hogy váljék hasznukra.

 

Budapest, 2018. május 9.


Tisztelettel:

Dr. Kovács Gyula ny. r. alezredes

 

Utóirat: jelzem, hogy a „Kis nyomozástan”, az „Új Btk. Címmutatója”,„Dobos-emlékkönyv”,„Kriminovellák, zsarusztorik” stb. és „A bűnügyi nyomozás kézikönyve” korlátozott példányszámban még kapható.  A részletesebb tájékoztató a mellékletben található (klikk a balodali linkre).
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!